vyvex

Onze waarden

Transparantie


Openheid in onze werkwijze resulteert in een band van onderling vertrouwen en een open gesprek tussen vyvex en haar partners. We delen graag informatie over hoe we werken, onze beslissingen en de redenering erachter.

Loyaliteit


De meerderheid van onze samenwerkingsverbanden houdt al meer dan 30 jaar stand sinds onze oprichting. Dit realiseren we door onze voortdurende monitoring als loyale en betrouwbare partner.


Diversiteit


Wij hanteren een actief diversiteitsbeleid en zijn er trots op dat onze laagdrempelige aanpak naar integratie op de werkvloer zorgt voor een divers team met respect voor elkaar en een unieke mix aan nieuwe ideeën en inzichten.

Duurzaam & zorggericht ondernemen

Duurzaam ondernemen

zorgorganisatie - duurzaamheid - maatschappelijke betrokkenheid

Als zorgorganisatie nemen wij een cruciale rol op ons, waarbij we niet alleen zorg verlenen, maar ook actief adviseren op het gebied van preventie, duurzaamheid, en maatschappelijke betrokkenheid. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de oprichting van onze academy in 2018, die dient voor de opleiding en bijscholing van ambulanciers voor niet-dringend liggend ziekenvervoer.


Binnen al onze diensten behouden we de flexibiliteit om samen met onze klanten op zoek te gaan naar oplossingen op maat. Onze persoonlijke aanpak in klantenservice garandeert dat de patiënt altijd centraal staat. Onze verantwoordelijkheid reikt verder dan uitstekende zorg tijdens onze dagelijkse activiteiten; we zorgen er ook voor dat deze toewijding zich vertaalt naar de werkvloer.


Wij koesteren een familiale werkomgeving, gebaseerd op wederzijds respect, waar open communicatie wordt aangemoedigd. Onze medewerkers krijgen de kans om samen met ons bedrijf te groeien, wat bijdraagt aan een positieve werkcultuur.


We hechten veel waarde aan onze partnerschappen. Door nauw samen te werken, kunnen we onze klanten de beste kwaliteitsvolle zorgoplossingen bieden.