vyvex

Patiëntenvervoer op maat

Voor vyvex is patiëntenvervoer meer dan het transporteren van een persoon van A naar B. Vanaf het moment dat de telefoon overgaat bij onze dispatching tot het ophalen en terugbrengen, dragen wij zorg voor de volledige persoon, met elk hun eigen verhaal. Zorg dragen voor elkaar is inherent deel van onze dienstverlening en staat centraal in onze onderneming: in de opleiding van onze ambulanciers, dispatchers en onze interne en externe communicatie en attitude.

Niet dringend ziekenvervoer

LIGGEND VERVOER

Moeite met zelfstandig stappen of vraagt dit veel inspanning? Geen zorgen! Voor liggend patiëntenvervoer kan je vertrouwen op onze professionele diensten, volledig in lijn met de hoog scorende kwaliteitseisen van de sector.

ROLWAGEN VERVOER

Moeite met zelfstandig stappen? Geen zorgen! Voor rollend ziekenvervoer kan je vertrouwen op onze professionele diensten, volledig in lijn met de hoog scorende kwaliteitseisen van de sector.

ZITTEND VERVOER

Heb je extra ondersteuning nodig tijdens het stappen met een wandelstok of rollator? Maak gebruik van ons zittend vervoer met aangepaste begeleiding voor een comfortabele en veilige reis.

REPATRIËRING

Onze service is 24/7 beschikbaar, omdat noodsituaties zich niet altijd aan kantooruren houden. We begrijpen de gevoeligheid van repatriëringen en bieden een empathische en persoonlijke aanpak voor elke situatie over landsgrenzen heen.

Medische opleidingen


Ontdek de boeiende wereld van medische hulpverlening met de opleidingen van vyvex. Of je nu een carrière als ambulancier ambieert, je medische kennis wilt uitbreiden of jezelf en je bedrijf wilt voorbereiden op noodsituaties, wij hebben de juiste opleiding voor jou. We delen graag onze kennis!

Medische hulpverlening evenementen

Preventieve

hulpverlening evenementen

Bij vyvex begrijpen we dat de veiligheid en het welzijn van uw evenementbezoekers topprioriteit zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde medische bijstand voor evenementen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een succesvolle gebeurtenis.


Onze ervaren en goed opgeleide medische professionals staan klaar om uw evenement te ondersteunen. Of het nu gaat om een festival, sportwedstrijd, concert of bedrijfsevenement, wij bieden persoonlijke medische dienstverlening die aansluit bij uw specifieke behoeften.

24/7 beschikbaar

Vervoer nodig? Onze dispatching helpt je graag verder. vyvex is 24/7 bereikbaar via 03 844 33 33. 

Contacteer vyvex

Snel patiëntenvervoer regelen? Dat kan eenvoudig online. Klik op de onderstaande knop en vul jouwreisinformatie in!

contacteer vyvex

Vraag je patiëntenvervoer aan via e-mail. Let op, je reservering is pas volledig nadat je van ons een bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Plan ziekenvervoer