vyvex

Patiëntenvervoer

Dringend of niet dringend patiëntenvervoer,

vyvex biedt oplossingen op maat van jouw zorgnoden.

Patiëntenvervoer op maat

Voor vyvex is patiëntenvervoer meer dan het transporteren van een persoon van A naar B. Vanaf het moment dat de telefoon overgaat bij onze dispatching tot het ophalen en terugbrengen, dragen wij zorg voor de volledige persoon, met elk hun eigen verhaal. Zorg dragen voor elkaar is inherent deel van onze dienstverlening en staat centraal in onze onderneming: in de opleiding van onze ambulanciers, dispatchers en onze interne en externe communicatie en attitude.

Vraag patiëntenvervoer aan

Onze standplaatsen

Standplaatsen vyvex

112 ZNA Cadix ~ ZNA St. Elisabeth ~ AZ Rivierenland campus Rumst ~ Zorgcampus Hof ter Schelde Linkeroever

Secundair Boom ~ Sint-Denijs-Westrem ~ Turnhout

Bij vyvex bieden we Dringende Geneeskundige Hulpverlening (DGH) en niet dringend patiëntenvervoer (secundair) aan. We rijden zowel vanuit ziekenhuizen als vanuit privéstandplaatsen. Hierbij zorgen we voor een 24/7 permanente beschikbaarheid en alle dagen van de week. 


Onze teams van de dringende hulpverlening bestaan altijd uit twee gekwalificeerde hulperverleners-ambulancier die beschikken over een 112 DGH-badge. De coördinatie van spoedeisende medische hulp valt onder de verantwoordelijkheid van Noodcentrale 112. Deze coördinatie valt onder het toezicht van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid.

vyvex gaat voor 

Onmiddellijke respons 

In noodgevallen telt elke seconde. Onze hoogopgeleide teams staan 24/7 klaar om snel te reageren op uw oproepen. We begrijpen dat elke seconde telt bij dringend ziekenvervoer en werken daarom met uiterste efficiëntie.

Geavanceerde ambulances

Onze ambulances zijn uitgerust met state-of-the-art medische apparatuur en voorzieningen om de best mogelijke zorg aan boord te bieden. We garanderen een veilig en comfortabel vervoer voor patiënten van alle leeftijden.

Professioneel medisch team

Onze ervaren medische professionals en hulpverleners zijn zeer bekwaam in het omgaan met diverse medische (nood)situaties. Ze zijn getraind om met empathie en zorg voor patiënten te zorgen, zelfs in stressvolle omstandigheden.

Volledige coördinatie 

Ons team werkt nauw samen met ziekenhuizen en zorginstellingen om een naadloze overdracht van patiënten te garanderen. We zorgen ervoor dat alle medische gegevens en rapporten correct worden gedeeld voor een geïnformeerde zorgervaring.

Vertrouwen en respect 

We begrijpen dat dringend ziekenvervoer gevoelige en persoonlijke situaties met zich meebrengt. Daarom behandelen we elke patiënt met de hoogste mate van vertrouwelijkheid en respect voor hun privacy.

Niet-dringend

patiëntenvervoer

Liggend vervoer

Moeite met zelfstandig stappen of vraagt dit veel inspanning? Geen zorgen! Voor liggend patiëntenvervoer kan je vertrouwen op onze professionele diensten, volledig in lijn met de hoog scorende kwaliteitseisen van de sector.

Vervoer per rolwagen

Onze voertuigen zijn conform met de normen en richtlijnen, om een comfortabele en betrouwbare ervaring voor de passagiers te garanderen.

Intercampus vervoer 

Ook voor verplaatsingen tussen zorginstellingen, kan je op onze gespecialiseerde hulp rekenen.

Zittend vervoer

Heb je extra ondersteuning nodig tijdens het stappen met een wandelstok of rollator? Maak gebruik van ons zittend vervoer met aangepaste begeleiding voor een comfortabele en veilige reis.

Repatriëring

We bieden een empathische en persoonlijke aanpak voor elke situatie over landsgrenzen heen. Ons doel is om de veiligheid van de gerepatrieerde personen te waarborgen tijdens hun terugkeer naar hun thuisland.

Begeleid vervoer met verpleegkundige en/of arts

Het (para)medisch team zorgt ervoor dat de patiënt comfortabel en veilig blijft tijdens de rit.

24/7 beschikbaar

Vervoer nodig? Onze dispatching helpt je graag verder. vyvex is 24/7 bereikbaar via 03 844 3 33. 

Snel patiëntenvervoer regelen? Dat kan eenvoudig online. Klik op de onderstaande knop en vul jouwreisinformatie in!

Vraag je patiëntenvervoer aan via e-mail. Let op, je reservering is pas volledig nadat je van ons een bevestigingse-mail hebt ontvangen.